Zó digitoegankelijk is Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)

Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) is verantwoordelijk voor minimaal 2 websites en apps. Daarvan zijn er 0 helemaal toegankelijk.

Aantal websites en apps per status

Toon data als:

Status van toegankelijkheid

  • A: Voldoet volledig
  • B: Voldoet gedeeltelijk
  • C: Eerste maatregelen genomen
  • D: Voldoet niet
  • E: Geen verklaring (? betekent nog niet opgenomen)

De status is gebaseerd op informatie die een organisatie in de verklaring geeft. Ga naar uitleg over de statussen.

Laatst bijgewerkt:

2 websites en apps voldoen aan de wettelijke verplichting

Dit zijn alle websites en apps met Status A, B of C.

0 websites en apps voldoen aan de toegankelijkheidseisen

Dit zijn alle websites en apps met Status A.

Websites en apps zonder verklaring (status E) zijn nog niet opgenomen

Het overzicht van deze organisatie bevat geen websites en apps zonder verklaring (status E). We onderzoeken of die er zijn. Dat betekent dat er de komende maanden mogelijk sites en apps bij kunnen komen. Werk je bij Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) en kun je ons hierbij helpen? Lees hier hoe je kunt zorgen voor een compleet overzicht.

Vergelijk scores

Toon data als:

Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)

Alle ZBO’s

Percentage websites en apps per status.

Uitleg over de statussen

Websites en apps met status A zijn toegankelijk en voldoen aan de wet. Sites en apps met status B en C voldoen wel aan de wet, maar zijn nog niet toegankelijk.

De websites en apps van Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)

De kolommen zijn sorteerbaar met de kolomkoppen.
Site
Site

Wat kan ik doen?

Ik wil het dashboard verbeteren

Zie je iets dat niet klopt? We zijn kortgeleden gestart met het dashboard. Daardoor kan sommige informatie fout zijn of niet compleet. Vooral het aantal sites en apps met status E klopt waarschijnlijk nog niet. Wil je helpen? Lees dan eerst over onze bronnen. Zie je een fout of heb je andere informatie? Neem dan contact op met DigiToegankelijk.

Ik wil een probleem met digitale toegankelijkheid doorgeven

Loop je tegen een probleem aan op een website of app van Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO)? Laat het dan eerst aan Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) weten. Kijk op de site van Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) hoe je contact op kunt nemen. Dit staat ook in de toegankelijkheidsverklaring van de website of app waar het om gaat. Krijg je geen goede reactie? Of reageert Centrale Commissie Mensgebonden Onderzoek (CCMO) te laat? Dan kun je een klacht indienen bij de Nationale Ombudsman (externe link)

Ik wil binnen mijn organisatie de digitale toegankelijkheid verbeteren

Wil je digitale toegankelijkheid verbeteren binnen je eigen organisatie? Probeer dan als eerste om het bestuur mee te krijgen. Uit onderzoek blijkt dat dit echt helpt. Wijs je collega's er ook op dat elke overheidsorganisatie verplicht is om te werken aan digitale toegankelijkheid. Op de website Digitale Overheid vind je een overzicht van handige bronnen (externe link) die daarbij kunnen helpen. Lees ook onze handleiding voor organisaties en wat elk teamlid kan doen. Of bekijk onze praktische toegankelijkheidstips.